Beursvloer Haarlem

28 juli 2022

Dit jaar kon de beursvloer gelukkig weer live plaatsvinden en waren Iris Gerritsen en Sandra Toff van Maatjes GGZ ook weer aanwezig in de Philharmonie! En met wát voor resultaat: mooie matches voor de maatjes-(koppels)!

Bedrijf en Samenleving organiseert jaarlijks de Beursvloer Haarlem. Dé ontmoetingsplaats en het netwerk-evenement waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar vinden. Bij een succesvolle match vervult een bedrijf de hulpvraag van een maatschappelijke organisatie. En de maatschappelijke organisatie zorgt vervolgens voor een aardige tegenprestatie, bijvoorbeeld in de vorm van publiciteit. Het draait om vraag en aanbod met gesloten beurzen.

Iris en Sandra: “Toen de gongslag klonk, gingen wij recht op ons doel af. We hadden ons goed voorbereid en al bedacht wat we graag wilden binnenhalen: leuke uitstapjes voor de maatjeskoppels. En dat is gelukt! We willen onderstaande organisaties dan ook heel erg bedanken voor de succesvolle matches en hun mooie aanbod.”

Hele bioscoopzaal voor maatjeskoppels

Filmkoepel, het nieuwe filmtheater in Haarlem,stelde een volledige bioscoopzaal beschikbaar voor Maatjes GGZ. Daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt en hebben hier ons jaarlijkse koppeluitje met zo min mogelijk prikkels georganiseerd.

Kaartjes voor concert Trijntje Oosterhuis en band

Van Theater Haarlem (Stadsschouwburg en Philharmonie) kregen we 20 kaartjes inclusief drankje voor het concert van Trijntje Oosterhuis en band, met de beste musici van Nederland. Een ode aan het tijdloze Songbook van Burt Bacharach.

Mindfulness workshop

En JHCoaching, Jolanda van der Heijden, bood een Mindfulness workshop aan. Mindfulness tijdens een wandeling voor ongeveer 12 personen.

Naast de succesvolle matches is het ook erg waardevol om andere organisaties en ketenpartners te ontmoeten. Kortom: een geslaagde middag! 

Plaats een reactie

Plaats reactie