Ambulant team Castricum in Castricum

Het ambulante team Castricum begeleidt z'n 60 cliënten. De meeste cliënten wonen zelfstandig. Een aantal cliënten woont in een groeps-/eengezinswoning verdeeld over twee straten in Castricum. In ieder huis wonen maximaal 4 cliënten. Ook begeleiden wij 6 cliënten die elders in een appartementencomplex in Castricum wonen.

De woningen

In de groeps-/eengezinswoningen hebben cliënten een eigen zit-/slaapkamer en delen de woonkamer, keuken en sanitair. Elk huis heeft een voor- en achtertuin.

In het appartementencomplex heeft iedere cliënt een eigen appartement met een woonkamer, open keuken, slaapkamer en badkamer. Er is een lift aanwezig en de locatie is rolstoeldoorgankelijk.

Doelgroep

Ambulante begeleiding is bedoeld voor mensen met een zorgtoekenning voor ondersteunende begeleiding individueel/vanaf klasse 1, met de woonvaardigheden die zelfstandig wonen mogelijk maken.

Begeleiding

Het kantoor van het Ambulante team Castricum bevindt zich in Nieuw Geesterhage, centraal gelegen in Castricum en dichtbij winkelcentrum Geesterduin. Vanaf station Castricum is het ongeveer 20 minuten lopen. Op 300 meter afstand stopt er een bus en er is ruime gratis parkeergelegenheid in de buurt.

De begeleiding is maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 18:00 uur aanwezig. Tussen 22:00 - 8:00 uur kan er in noodgevallen een beroep worden gedaan op de slaapdienst van de locatie Parklaan.

Aanmelden

Voor aanmelden en recente informatie over wachttijd, ga naar Aanmelding & Advies.

Klik hier voor de folder.

Locatie

Geesterduinweg 5
1902 CB Castricum

088 - 214 83 65 castricumambulantteam@ribw-kam.nl