Beschermd wonen en ambulante begeleiding in Hoofddorp

Bij Toolenburg is plaats voor 32 bewoners, verdeeld over 3 woongroepen. Het dienstencentrum en de bushaltes zijn op loopafstand.

Woningen

Er zijn 2 woongroepen van 12 personen en 1 woongroep van 8 personen. Iedere bewoner heeft een eigen kamer met wasgelegenheid. Elke groep heeft een aantal douches, toiletten en een ruime huiskamer en keuken.

Doelgroep

De woningen in Toolenburg zijn bestemd voor mensen met een door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) afgegeven Wlz-indicatie. De gemiddelde leeftijd van de bewoners ligt rond de 50 jaar. Naast psychiatrische problemen is er ook aandacht voor lichte somatiek en/of handicap.

Begeleiding

De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig. ’s Nachts is er een slaapwacht aanwezig. Het team begeleidt ook mensen die zelfstandig wonen.

Bijzonderheden

Naast begeleiding bij je dagelijks leven krijg je ondersteuning op maat bij je persoonlijke verzorging en de huishouding. Een kok verzorgt de maaltijden. Wij bieden allerlei dagactiviteiten aan in de activiteitenruimte van Toolenburg. Maar ook is er een sportinstructrice aanwezig die zorgt voor de nodige beweging, onder andere met wandelingen en gym in het wijkcentrum naast de locatie.

Aanmelden

Voor aanmelden en recente informatie over wachttijd, ga naar Aanmelding & Advies.

Locatie

Mathilde Wibautstraat 23
2135 MA Hoofddorp

088-2148410 bwtoolenburg@ribw-kam.nl