Beschermd wonen en ambulante begeleiding in Zandvoort

De locatie aan de Flemingstraat maakt deel uit van een complex in Zandvoort-Noord. Hier wonen 11 mensen. Wijksteunpunt Plus zit op de begane grond van het gebouw. De bewoners van onze locatie kunnen hier meedoen aan activiteiten. Een klein winkelcentrum is op loopafstand en de bus stopt voor de deur. Verspreid in het dorp wonen 10 mensen in zogenoemde eengezinswoningen.

Woningen

Er zijn 2 groepswoningen voor 4 personen. Beide woningen hebben een eigen keuken, douche, toilet maar ze hebben ook een gezamenlijke woonkeuken. Ook zijn er 3 eenkamerwoningen, met eigen keuken, douche en toilet. Zij voeren een eigen huishouding. De bewoners van de eenkamerwoningen delen de voordeur.
Dichtbij de Flemingstraat is een groepswoning voor 3 mensen.
Verspreid in het dorp wonen 10 mensen in eengezinswoningen. Aan de Seinpostweg zijn tweekamerappartementen voor in totaal 7 mensen.

Doelgroep

Beschermd wonen Zandvoort is bedoeld voor mensen met een door de gemeente afgegeven geldige Wmo-intramurale zorgtoekenning.

Begeleiding

De begeleiding is dagelijks aanwezig tussen 8.30 en 22.00 uur. ’s Nachts is er altijd iemand bereikbaar voor noodgevallen. Het team begeleidt ook mensen die zelfstandig wonen.

Aanmelden

Voor aanmelden en recente informatie over wachttijd, ga naar Aanmelding & Advies.

Locatie

Flemingstraat 53
2041 VW Zandvoort

088 - 214 83 90 Zandvoort@ribw-kam.nl