Beschermd wonen en ambulante begeleiding in Zandvoort

De locatie aan de Flemingstraat maakt deel uit van een complex in Zandvoort-Noord. Hier wonen 11 mensen. Wijksteunpunt Plus zit op de begane grond van het gebouw. De bewoners van onze locatie kunnen hier deelnemen aan activiteiten. Een klein winkelcentrum is op loopafstand en de bus stopt voor de deur. Verspreid in het dorp wonen 10 mensen in eengezinswoningen.

Begeleiding

We werken met twee teams:

  • Een team dat de beschermd-wonen cliënten begeleidt. De begeleiding is dagelijks aanwezig tussen 09.00 en 17.30 uur. Van 17.30 tot 09.00 uur is er altijd iemand bereikbaar voor noodgevallen. 
  • Een ambulant team dat van maandag t/m vrijdag de zelfstandig wonende cliënten begeleidt.

Beschermd wonen

Woningen

Er zijn 2 groepswoningen voor 4 personen. Beide woningen hebben een eigen keuken, douche, toilet maar ze hebben ook een gezamenlijke woonkeuken. Ook zijn er 3 eenkamerwoningen, met eigen keuken, douche en toilet. Zij voeren een eigen huishouding. De bewoners van de eenkamerwoningen delen de voordeur.

Dichtbij de Flemingstraat is een groepswoning voor 3 mensen.
Verspreid in het dorp wonen 10 mensen in eengezinswoningen.

Doelgroep

Beschermd wonen en ambulante begeleiding in Zandvoort is bedoeld voor mensen met een door de gemeente afgegeven geldige Wmo-intramurale zorgtoekenning.

Aanmelden

Voor aanmelden en recente informatie over wachttijd, ga naar Zorgbemiddeling.

Locatie

Flemingstraat 53
2041 VW Zandvoort

088 - 214 83 90 Zandvoort@ribw-kam.nl