Logeren in Zandvoort

In een indrukwekkend appartementengebouw hebben wij een comfortabel eenpersoonsappartement ter beschikking gesteld voor dit project. Op loopafstand van strand, zee, winkels en restaurants kunt u hier uw vakantie doorbrengen, met ondersteuning van het team Beschermd Wonen Zandvoort. Klik hier voor de folder.

Appartement

Het gezellige appartement op de derde etage heeft een woon-/slaapkamer met tv, een keuken en een badkamer. Vanuit het appartement en vanaf het ruime balkon kijkt u wijds uit over het strand en de zee. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een prettig verblijf in een beschermde omgeving, van opgemaakt bed tot de thee-/ en handdoeken.

In verband met de trap bij de ingang is het appartement niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Informatie

Wilt u meer weten over Zandvoort, kijk dan op www.zandvoort.nl. Of bezoek de plaatselijke VVV in de Bakkerstraat, een zijstraat van de Kerkstraat, de oudste straat van het dorp.

Kosten

Per nacht betaalt u 10 euro; dit is inclusief eindschoonmaak. Verder rekenen wij 20 euro borgkosten. U ontvangt van ons een rekening die u voor uw verblijf in Zeelogee moet hebben voldaan. U kunt maximaal 1 week logeren.

Bij annulering binnen 24 uur voor de dag van aankomst brengen wij 10 euro in rekening voor administratiekosten.

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 13.00 uur in het appartement. Op de laatste dag dient u het appartement voor 10.00 uur te verlaten.

Reserveren

U kunt reserveren door middel van een aanmeldformulier dat u hier kunt downloaden.

Locatie

Seinpostweg 3
2042 AB Zandvoort

023-571 49 41 zeelogee@ribw-kam.nl