Creatieve markt bij De Boshoek op 26 november

25 november 2019

OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL DECEMBER-CADEAU?

Kom dan vandaag, dinsdag 26 november, naar de Creatieve markt bij De Boshoek. Dit keer organiseert dagbesteding De Boshoek de markt samen met dagbesteding De Fontein uit Beverwijk en Zuidwijk uit Bennebroek. Het aanbod is dus nog groter en gevarieerder dan andere jaren!

Onder het genot van een hapje en drankje kun je kiezen voor door cliënten gemaakte creatieve producten: sieraden, vogelhuisjes, keramiek, kaarsen, kerstkaarten en nog veel meer. Voor heel aantrekkelijke prijzen. Wie weet, vind je hét Sinterklaas- of Kerstcadeautje waar je la jaren naar op zoek bent.

We zien je graag tussen 10.30 en 15.00 uur bij De Boshoek, Zon Bastion 5 in Velserbroek
 

Wat doet de Boshoek?

RIBW K/AM is gespecialiseerd in begeleiding en ondersteuning van mensen die door psychiatrische of psychosociale problemen kwetsbaar zijn. De Boshoek is een van onze locaties en biedt beschermd wonen, ambulante begeleiding en dagbesteding. De Boshoek werkt nauw samen met onder anderen behandelaars/verwijzers in de GGZ en huisartsen. Het dagbestedingsteam bestaat uit medewerkers met opleiding en ervaring in de psychische gezondheidszorg.


 

Plaats een reactie

Plaats reactie