John en Suzan zoeken stagiair sociaal Intranet

13 augustus 2020

In onze organisatie is veel geïnvesteerd in tijd- en plaats-onafhankelijk digitaal werken: veel medewerkers hebben een Surface (bedrijfslaptop), er is een MS-Teams omgeving, Sharepoint, de meeste kritische bedrijfs-applicaties zijn makkelijk te benaderen. En er is een Intranet gekoppeld aan de Sharepoint-omgeving waar medewerkers kennis en informatie delen over hun werk.

Er kan wat betreft interactie, kennisdeling en gebruiksgemak (bijvoorbeeld vindbaarheid) nog veel worden verbeterd. Onderzoek naar de behoefte van gebruikers is nodig om hier goede keuzes in te maken. Een Sociaal Intranet zou daar aan bij kunnen dragen.

Wat ga jij doen?

Jij gaat onderzoek doen naar hoe een sociaal intranet kan bijdragen aan goede digitale samenwerking en kennisuitwisseling bij RIBW K/AM.

Je stelt de juiste vragen én neemt geen genoegen met halve antwoorden. En digitale communicatie en interactie is helemaal jouw ding. Want over de vraag hoe mensen digitaal samenwerken kun je nachten eindeloos doorpraten. Voldoe je aardig aan deze omschrijving? Aarzel dan niet. Wij zoeken jou: een derdejaars HBO'er (Marketing/Communicatie/Mediamanagement) die gaat onderzoeken hoe een sociaal intranet bijdraagt aan goede digitale samenwerking en kennisuitwisseling bij RIBW K/AM.

Ziede vacature op onze site.

Maak het verschil voor ongeveer 600 medewerkers in een mensgerichte organisatie. RIBW K/AM zet zich in voor welbevinden en eigen regie van mensen met een psychische kwetsbaarheid.
John en Suzan maken graag kennis met je. Tot snel!

Plaats een reactie

Plaats reactie