Sterk in je Werk week 14 t/m 18 november

3 november 2022

De Sterk in je Werk week vindt plaats van 14 t/m 18 november 2022. Het thema van dit jaar is mentale en fysiek fitheid. Het is een week waarin Sigra voor én met zorg- en welzijnsorganisaties in onze regio, inspirerende activiteiten organiseert voor zorg- en welzijnsprofessionals. Er zijn gratis workshops, trainingen, webinars en coachingsessies. De activiteiten zijn dit jaar deels online en deels fysiek bij de organisaties.

Ook RIBW K/AM organiseert in die week een inspirerende workshop over de balans tussen geven en ontvangen. Veel zorg- en welzijnsmedewerkers zijn beter in geven. Ze geven vaak te veel van zichzelf en raken hierdoor soms overwerkt.

Maar je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor tal van andere workshops, zoals een mindful wandeling, lezing Slaap & veerkracht of Werken en de overgang. Een overzicht van alle activiteiten vind je hier.

Pak deze kans om te investeren in jezelf en op deze manier stil te staan bij je eigen veerkracht!

Overige deelnemende organisaties naast RIBW K/AM: Atalmedial, Kennemerhart, Kenter Jeugdhulp, Ons Tweede Thuis, SEIN, Stichting PCSOH en Stichting SIG.

Plaats een reactie

Plaats reactie