Werken vanuit veerkracht

Werken bij RIBW K/AM is werken vanuit veerkracht. De kracht en de mogelijkheden van ieder mens zijn daarbij bepalend. En niet de beperkingen. Onze begeleiding is op maat voor mensen met verschillende behoeften. Dat zijn jongeren, ouderen in langdurige zorg, of mensen met Korsakov of autisme die specialistische zorg verdienen. Maar ook mensen met verslavingsproblematiek. Naast begeleiding op onze locaties bieden we ambulante begeleiding aan zelfstandig wonende cliënten. We zetten in op meedoen aan de samenleving en samenwerken in de wijk.

Wil jij als begeleider veerkracht van mensen versterken? Of wil je aan de slag in een functie op ons kantoor Diakenhuisweg in Haarlem bij een van de ondersteunende diensten?
Bekijk dan onze vacatures op werkenbijribw-kam.nl

Zoek je een stageplaats of leerwerkplek?

 • Ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats?
  Kijk voor meer informatie op werkenbijribw-kam.nl/Stage.
   
 • Ben je student van het NOVA-college?
  Neem dan contact op met de BPV-coördinator Zorg & Welzijn vanwege de voorselectie.
   
 • Wil je aan slag gaan als leerling GGZ-begeleider (BBL of duaal HBO)?
  Kijk voor meer informatie op werkenbijribw-kam.nl/Opleidingen.

  Het is alleen mogelijk te solliciteren als de vacature open staat (half februari – half maart). In maart organiseren we informatiebijeenkomsten.

Voor meer informatie zie onze website: werkenbijribw-kam.nl.

Wil je vrijwilliger of maatje worden?

Vrijwilligers zijn onmisbaar. Ze zijn op veel plekken actief en zijn het venster naar de buitenwereld. Ze zorgen ervoor dat cliënten kunnen meedoen aan activiteiten binnen en buiten onze locaties.
Meer informatie vind je op ribw-kam.nl/vrijwilligers
Voor de regio Haarlem zoeken we maatjes voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. En mensen met deze kwetsbaarheid kunnen zich melden als deelnemer.
Meer informatie vind je op ribw-kam.nl/maatjesggz