Ben je cliënt van RIBW K/AM? Of word je dat binnenkort? Op deze pagina’s staat informatie die voor jou van belang kan zijn. 

Tapster

Vind je het leuk om informatie uit te wisselen, mee te praten over bepaalde onderwerpen of wil je inspraak? Ga dan naar Tapster: een digitaal uitwisselings-, meepraat- en inspraakplatform waar jij je stem kan laten horen. Je vindt hier onder andere de maandelijkse nieuwsflits van de centrale cliëntenraad. Ook kun je hier stemmen op polls over onderwerpen die voor cliënten belangrijk zijn of onderwerpen aankaarten die jij belangrijk vindt.

Herstelacademie

RIBW K/AM heeft het ontstaan van de Herstelacademie mede mogelijk gemaakt. De Herstelacademie biedt een vrije ruimte, een ontwikkelplek waar mensen met een kwetsbaarheid door educatie en zelfhulp kunnen werken aan hun herstel en aan het ontwikkelen van hun krachten en talenten. Peer support is leidend; de Herstelacademie wordt gerund voor en door peers. Bij de Herstelacademie vind je een uitgebreid aanbod van bijeenkomsten, cursussen en workshops. Kijk op herstelacademie.org voor meer informatie.