Bent u cliënt van RIBW K/AM? Of wordt u dat binnenkort? Op deze pagina’s staat informatie die voor u van belang kan zijn. 

Gewoon in de Wijk

U woont zelfstandig in de regio Haarlem en wordt ambulant begeleid door medewerkers van RIBW K/AM. Door Gewoon in de Wijk gaat er vanaf januari 2023 iets veranderen. Wat? Dat leest u in deze flyer. 

Corona

De zorg, veiligheid en duidelijkheid voor onze cliënten en medewerkers is onze leidraad. We zorgen ervoor dat wie op ons kan rekenen ons niet mist en we zo goed mogelijk vitaal versterkend blijven werken en begeleiden.

Op de aparte Corona-pagina op onze website vindt u de belangrijkste informatie. Klik hier

Vragen en antwoorden
Ook hebben we op onze website een aantal belangrijke vragen en antwoorden op een rijtje gezet rond

  • Testen
  • Besmetting of vermoedelijke besmetting
  • Mondkapje
  • Begeleiding
  • Dagbesteding
  • Vrijwilligers
  • Ervaringsdeskundigen

Klik hier om naar de betreffende pagina op onze website te gaan.

Tapster

Vind je het leuk om informatie uit te wisselen, mee te praten over bepaalde onderwerpen of wil je inspraak? Ga dan naar Tapster: een digitaal uitwisselings-, meepraat- en inspraakplatform waar jij je stem kan laten horen. Je vindt hier onder andere de maandelijkse nieuwsflits van de centrale cliëntenraad. Ook kun je hier stemmen op polls over onderwerpen die voor cliënten belangrijk zijn of onderwerpen aankaarten die jij belangrijk vindt.

Herstelacademie

RIBW K/AM heeft het ontstaan van de Herstelacademie mede mogelijk gemaakt. De Herstelacademie biedt een vrije ruimte, een ontwikkelplek waar mensen met een kwetsbaarheid door educatie en zelfhulp kunnen werken aan hun herstel en aan het ontwikkelen van hun krachten en talenten. Peer support is leidend; de Herstelacademie wordt gerund voor en door peers. Bij de Herstelacademie vindt u een uitgebreid aanbod van bijeenkomsten, cursussen en workshops. Kijk op herstelacademie.org voor meer informatie.