Ook RIBW K/AM was op de Participatiemarkt

14 april 2022

Eindelijk konden we elkaar weer ontmoeten op de Participatiemarkt in Haarlem!

Vorige week werden er weer handen geschud, werd er weer vlak langs elkaar gelopen en hier en daar zelfs wat tegen elkaar opgebotst op de Participatiemarkt! Twee jaar lang was het niet mogelijk, maar nu stonden we er weer!
De participatiemarkt trok 6 april alweer 1.000 mensen naar de bibliotheek in Haarlem. Bij de laatste editie vóór Corona waren er ook 1.000 mensen. Na twee jaar digitale en gedrukte activiteiten en met herfstachtig weer was het natuurlijk spannend hoe de opkomst zou zijn. Het evenement bleek weer een schot in de roos voor iedereen die (weer) actief wil zijn in de samenleving. Werken, vrijwilligerswerk, dagbesteding, trainingen, opleidingen, praktijkstages en buurtactiviteiten: er is heel erg veel mogelijk. Zo’n 50 organisaties presenteerden zich via marktkramen.

Ook RIBW K/AM was uiteraard van de partij om vrijwilligers en maatjes te werven voor op locaties en voor Maatjes GGZ. We hebben een aantal serieuze mensen gesproken die ook hun gegevens achtergelaten hebben, dus hopelijk komen daar weer mooie dingen uit voort! En het is altijd fijn om andere organisaties te treffen en meer te kunnen leren van en over elkaars activiteiten. Kortom: het was een zeer geslaagde dag!

De participatiemarkt blijft digitaal het hele jaar ‘open’ op participatiemarkthaarlem.nl.