RIBW K/AM wil optimale steun en begeleiding bieden. Daarom werken wij intensief samen met andere organisaties. Onze partners zijn onder meer GGZ-behandelorganisaties en gespecialiseerde werk- en welzijnsorganisaties. We hebben goede afspraken gemaakt met de gemeenten en woningbouwcorporaties in ons werkgebied. Hierdoor kunnen we prima huisvesting bieden en nieuwe woonvormen en zorgaanbod ontwikkelen.

In opdracht van diverse gemeenten leveren wij ook een bijdrage aan de maatschappelijke opvang in het kader van de Openbare Geestelijke Gezondheidszorg (OGGZ).

GGZ Nederland en RIBW Alliantie

We zijn lid van GGZ Nederland en de RIBW Alliantie. GGZ Nederland betekent veel voor ons als bron van informatie en expertise, en uiteraard als onze vertegenwoordiger naar vooral de landelijke politiek. Binnen de Alliantie treffen we andere RIBW’s. In alliantieverband wordt in toenemende mate ook inhoudelijk samengewerkt.
 

"Wij zijn blij met de gespecialiseerde woonvoorzieningen van RIBW K/AM bijvoorbeeld voor mensen met autisme en Korsakov. Want daarbij geldt nog meer dat begeleiding een vak apart is. "

- Ketenpartner