Betekenisvol meedoen

Voor iedereen is meedoen van belang; een wederkerige bijdrage leveren aan de maatschappij, iets doen wat je leuk vindt, gezien en erkend worden, jezelf ontwikkelen, actief zijn en blijven. De behoefte verschilt per persoon en waar de een gebruik maakt van het reguliere aanbod in de maatschappij, heeft de ander een specifieke plek nodig, of extra ondersteuning om iets te vinden wat bij hem past.

Op maat, dichtbij en persoonlijk

Wij werken op maat, dichtbij en persoonlijk. Onze trajectcoaches en begeleiders wakkeren zo soms slapende talenten aan, nodigen uit tot actie en motiveren cliënten: stap voor stap, aansluitend op hun diepere drijfveren. De vraag is altijd: wat is op dit moment je échte verlangen en wat past er dan bij je? Zo werken we aan welbevinden. 

Werken aan welbevinden

Bij activering kijken we altijd of er mogelijkheden zijn om aan te sluiten bij het reguliere aanbod. Daarnaast bieden wij op sommige plekken speciale dagbesteding voor specifieke groepen. En een aantal activiteiten hebben wij met en voor cliënten ontwikkeld:

Projecten en dagactiviteiten worden op verschillende manieren gefinancierd. Soms is hiervoor een eigen bijdrage verschuldigd of is een zorgtoekenning van de gemeente nodig. Zie voor meer informatie de pagina Financiering, onderdeel activering.