In de ideale samenleving doet iedereen mee. Maar als je een psychiatrische kwetsbaarheid hebt, is dat lastiger. Je kunt dan wel wat begeleiding gebruiken. Hoe pak je het aan als je werk zoekt? Waar ben je goed in? Waar loop je warm voor? Wij ondersteunen ieder mens bij zijn verlangen gezien en erkend worden door een eigen unieke bijdrage aan de maatschappij.

Activiteiten voor cliënten in Corona-tijd

Op dit moment zitten veel mensen thuis, missen hun dagelijkse bezigheden, het werk, en sociale contacten. Het is goed om de dag met iemand door te kunnen spreken en te kijken hoe toch de structuur vastgehouden kan worden. Ons team Trajectcoaching draagt hier graag aan bij door ideeën te verzamelen voor cliënten en hun begeleiders. Klik hier voor het overzicht.

Op maat, dichtbij en persoonlijk

Wij werken op maat, dichtbij en persoonlijk. Onze coaches en begeleiders wakkeren zo soms slapende talenten aan, nodigen uit tot actie en motiveren cliënten: stap voor stap, aansluitend op hun diepere drijfveren. De vraag is altijd: wat is op dit moment je échte verlangen en wat past er dan bij je? Zo werken we aan welbevinden. 

Werken aan welbevinden

Bij activering kijken we altijd of er mogelijkheden zijn om aan te sluiten bij het reguliere aanbod. Daarnaast bieden wij op sommige plekken speciale dagbesteding voor specifieke groepen. En een aantal activiteiten hebben wij met en voor cliënten ontwikkeld:

Projecten en dagactiviteiten worden op verschillende manieren gefinancierd. Soms is hiervoor een eigen bijdrage verschuldigd of een zorgtoekenning door de gemeente. Zie voor meer informatie de pagina Financiering, onderdeel activering.