Velserbroek

Koken, samen muziek maken of sporten. Samen iets doen geeft energie, voldoening en plezier en verrijkt je leven. Bij dagbesteding De Boshoek nemen onze ervaren begeleiders alle tijd voor u en sluiten aan bij uw wensen. Kom een keer kijken en doe mee!

Gezamenlijke activiteiten

Mozaïeken maken, werken met keramiek, schilderen of lichamelijke activering, maar ook muziekbeleving, zingen in een groep, spelvorming en dansen. Onze dagbesteding is divers en op maat. Kom in contact met andere mensen uit de buurt en doe mee aan onze gezamenlijke activiteiten. Daarnaast organiseren we ook diverse cursussen: de training ‘Health For You’  en de  training Sociale Vaardigheden. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met ouderen met een psychiatrische achtergrond.

Op maat

Onze dagbesteding is persoonlijk en op maat. In individuele gesprekken kijken we wat bij u past en welke vaardigheden u wilt leren. Het contactpersoon stelt samen met u een begeleidingsplan op. Daarin stellen we samen vast welke begeleiding u nodig heeft en/of welke vaardigheden u wilt leren. Na drie maanden volgt een evaluatiegesprek. Daarin kijkt u met de contactpersoon of onze begeleiding nog voldoet.

Maaltijden

Na de renovatie kunt u volgend jaar, als u de hele dag op De Boshoek bent, weer tussen de middag gezellig mee-eten. Op dinsdagen kunt u gebruik maken van het eetcafé.
Vanaf 17.30 uur wordt er een complete maaltijd verzorgd. Op donderdagen kunt u gebruik maken van het lunchcafé. Voor beide dagen vragen wij een kleine vergoeding.

Maak eens kennis met ons!

Maak dan een afspraak met één van de medewerkers van het begeleidingsteam. Na het kennismakingsgesprek en ontvangst van de Wmo-indicatie Dagbesteding, plus eventueel vervoer, zullen wij u uitnodigen voor een intakegesprek. Dan maken wij met  u de afspraken over uw dagbesteding en kan uw dagbesteding bij De Boshoek starten.

Het team begeleiders van activiteiten op de Boshoek

Vervoer

Beschikt u niet over eigen vervoer en kunt u de locatie niet bereiken met de fiets of openbaar vervoer, dan kunt u gebruik maken van ons groepsvervoer. U wordt dan thuis
opgehaald en ook weer naar huis gebracht. U heeft hiervoor wel een indicatie Vervoer nodig van de gemeente.

Hoe zit het met vergoedingen?

Kijk dan op bij informatie over de Wmo-indicatie op de website van de gemeente Velsen of op de site van de Gemeente Haarlem.

Alles nog eens rustig nalezen?

Klik hier voor de folder met meer informatie.

Locatie

Zon Bastion 5
1991 PK Velserbroek

06 - 36 49 30 25 boshoek@ribw-kam.nl

"Contact met andere mensen is fijn, beter. Daar word je vrolijker van, dan kun je lachen en dingen leren. En bewegen is ook goed: liefst zit ik op de hometrainer."

- Ronald