Velserbroek

Koken, samen muziek maken of sporten. Samen iets doen geeft energie, voldoening en plezier en verrijkt je leven. Bij dagbesteding De Boshoek nemen onze ervaren begeleiders alle tijd voor u en sluiten aan bij uw wensen. Kom een keer kijken en doe mee!

Gezamenlijke activiteiten

Mozaïeken maken, werken met keramiek, schilderen of lichamelijke activering, maar ook muziekbeleving, zingen in een groep, spelvorming en dansen. Onze dagbesteding is divers en op maat. Kom in contact met andere mensen uit de buurt en doe mee aan onze gezamenlijke activiteiten. Daarnaast organiseren we ook diverse cursussen: de training ‘Health For You’  en de  training Sociale Vaardigheden. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met ouderen met een psychiatrische achtergrond.

Op maat

Onze dagbesteding is persoonlijk en op maat. In individuele gesprekken kijken we wat bij je past en welke vaardigheden je wilt leren. Je contactpersoon stelt samen met jou een begeleidingsplan op. Daarin stel je samen vast welke begeleiding je nodig hebt en/of welke vaardigheden je wilt leren. Na drie maanden volgt een evaluatiegesprek. Daarin kijk je met de contactpersoon of onze begeleiding nog voldoet.

Maaltijden

Als je de hele dag op De Boshoek bent, kan je tussen de middag gezellig mee-eten. Op dinsdagen kan je gebruik maken van het eetcafé. Vanaf 17.30 uur wordt er een complete maaltijd verzorgd.
Op donderdagen kan je gebruik maken van het lunchcafé. Voor beide dagen vragen wij een kleine vergoeding.

Maak eens kennis met ons!

Maak een afspraak met één van de medewerkers van het begeleidingsteam. Na het kennismakingsgesprek en ontvangst van de Wmo-indicatie Dagbesteding, plus eventueel vervoer, zullen wij je uitnodigen voor een intakegesprek. Dan maken wij met jou de afspraken over je dagbesteding en kan je dagbesteding bij De Boshoek starten.

Het team begeleiders van activiteiten op de Boshoek

Vervoer

Beschik je niet over eigen vervoer en kan je de locatie niet bereiken met de fiets of openbaar vervoer, dan kan je gebruik maken van ons groepsvervoer. Je wordt dan thuis
opgehaald en ook weer naar huis gebracht. Je hebt hiervoor wel een indicatie Vervoer nodig van de gemeente.

Hoe zit het met vergoedingen?

Kijk voor vergoedingen bij informatie over de Wmo-indicatie op de website van de gemeente Velsen of op de website van de Gemeente Haarlem.

Alles nog eens rustig nalezen?

Klik hier voor de folder met meer informatie.

Locatie

Zon Bastion 5
1991 PK Velserbroek

06 - 36 49 30 25 boshoek@ribw-kam.nl

"Contact met andere mensen is fijn, beter. Daar word je vrolijker van, dan kun je lachen en dingen leren. En bewegen is ook goed: liefst zit ik op de hometrainer."

- Ronald