Beverwijk

Activiteitencentrum De Fontein heeft een ruimte in het buurthuis Wijk aan Duin van Stichting welzijn Beverwijk.

De bezoekers van ons activiteitencentrum kunnen gemakkelijker een opstap maken naar het reguliere activiteitenaanbod. En als ze willen, kunnen ze bijdragen aan het reilen en zeilen in het buurthuis. Ook andere psychisch kwetsbare mensen zullen zich sneller thuisvoelen in deze laagdrempelige veilige omgeving.

Activiteiten

U kunt bij ons verschillende activiteiten doen. Er is een creatief atelier waar u kunt tekenen, schilderen, mozaïeken, keramiek kunt maken of met textiel werken. We organiseren ook buitenactiviteiten, maken wandelingen, fietstochten of andere uitstapjes. Ook kunt u samen met anderen muziek maken, koken en eten. Klik hier voor de folder met informatie over De Fontein en onze activiteiten.

We stellen met veel plezier samen met u een activiteitenprogramma op.

Fietswerkplaats

Heeft u een fiets die gerepareerd moet worden? Komt u dan naar de fietswerkplaats van De Fontein. Deelnemers van dagbesteding De Fontein werken hard om oude en kapotte fietsen op te knappen en ze weer te laten glimmen. Voor een klein prijsje kunt u bij ons terecht voor kleine reparaties en een onderhoudsbeurt aan uw fiets! Ons fietsreparatieteam staat voor u klaar op vrijdag van 13:30 tot 15:30 uur.

Samenwerking met ANWB kinderfietsplan en Stichting Welzijn Beverwijk
De fietswerkplaats is uitgebreid met een nieuwe ‘blokhutgarage’. Dankzij het Corona herstelfonds van de gemeente Beverwijk. Door die uitbreiding heeft De Fontein nu ook een inlever- en afhaalpunt voor kinderfietsen én fietsen voor vluchtelingen uit Oekraïne. In samenwerking met het ANWB kinderfietsplan en Stichting Welzijn Beverwijk. 

Bezoekers

Ook bezoekers zijn van harte welkom bij De Fontein! U kunt er leuke betaalbare cadeautjes kopen.

En u kunt uw fiets laten repareren bij de fietswerkplaats.

Aanmelden

Voor deelname aan de activiteiten bij De Fontein heeft u een geldige beschikking voor dagbesteding nodig. Wij helpen u graag bij het aanvragen van de beschikking.

Informatie en openingstijden

Wilt u meer informatie of wilt u een keer een dagdeel deelnemen aan activiteiten bij De Fontein dan bent u van harte welkom tijdens de openingstijden. U kunt ook even van te voren bellen.

Om gemakkelijk aan te kunnen sluiten bij de maaltijden tussen de middag in het buurthuis hebben we onze openingstijden aangepast: 10:00- 12:00 uur en 13:30- 15:30 uur.

Locatie

Wilgenhoflaan 2c
1944 TD Beverwijk

088 - 214 82 73 fonteinteam@ribw-kam.nl

"Met een activiteit bij De Fontein doorbreek je de dag. Het kan je ook een stapje verder brengen naar bijvoorbeeld (vrijwilligers-)werk."

- Anna