Beverwijk

Activiteitencentrum De Fontein is een sfeervol, laagdrempelig activiteitencentrum waar u doordeweeks overdag terecht kunt voor verschillende activiteiten.

Activiteiten

U kunt bij ons verschillende activiteiten doen. Er is een creatief atelier waar u kunt tekenen, schilderen, mozaïeken, keramiek kunt maken of met textiel werken. We organiseren ook buitenactiviteiten, maken wandelingen, fietstochten of andere uitstapjes. Ook kunt u samen met anderen muziek maken, koken en eten. Klik hier voor de folder met informatie over De Fontein en onze activiteiten.

Fietswerkplaats

Klik hier voor meer informatie over de fietswerkplaats
 
We stellen met veel plezier samen met u een activiteitenprogramma op.

Bezoekers

Ook bezoekers zijn van harte welkom bij De Fontein! U kunt er leuke betaalbare cadeautjes kopen.
En u kunt uw fiets laten repareren bij de fietswerkplaats.

Aanmelden

Voor deelname aan de activiteiten bij De Fontein heeft u een geldige beschikking voor dagbesteding nodig. Wij helpen u graag bij het aanvragen van de beschikking.

Informatie

Wilt u meer informatie of wilt u een keer een dagdeel deelnemen aan activiteiten bij De Fontein dan bent u van harte welkom tijdens de openingstijden. U kunt ook even van te voren bellen. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag, van 9.30 - 11.30 uur en van 14.00 - 16.00 uur.

U vindt ons ook op facebook: RIBW K/AM de Fontein

Locatie

Laan der Nederlanden 70 C
1946 AB Beverwijk

088 - 214 82 73 defontein@ribw-kam.nl

"Met een activiteit bij De Fontein doorbreekt u de dag. Het kan u ook een stapje verder brengen naar bijvoorbeeld (vrijwilligers-)werk."

- Anna