Beverwijk

Activiteitencentrum De Fontein is verhuisd naar een nieuwe locatie: het buurthuis Wijk aan Duin van Stichting welzijn Beverwijk.

Langzamerhand mogen we weer mensen ontvangen bij De Fontein. Op dit moment hebben we plek voor maximaal 7 personen. Dat betekent dat we alleen mensen op afspraak kunnen ontvangen. Net als de rest van Nederland hebben we afspraken rond corona: namen van gasten worden bij binnenkomst genoteerd, in verband met contactonderzoek ingeval van een corona-uitbraak; handen moeten worden gedesinfecteerd bij binnenkomst en pijlen geven de route aan naar onze ruimte.

We zijn blij met onze nieuwe plek. De bezoekers van ons activiteitencentrum kunnen gemakkelijker een opstap maken naar het reguliere activiteitenaanbod. En als ze willen, kunnen ze bijdragen aan het reilen en zeilen in het buurthuis. Ook andere psychiatrisch kwetsbare mensen zullen zich sneller thuis voelen in deze laagdrempelige veilige omgeving.

Activiteiten

U kunt bij ons verschillende activiteiten doen. Er is een creatief atelier waar u kunt tekenen, schilderen, mozaïeken, keramiek kunt maken of met textiel werken. We organiseren ook buitenactiviteiten, maken wandelingen, fietstochten of andere uitstapjes. Ook kunt u samen met anderen muziek maken, koken en eten. Klik hier voor de folder met informatie over De Fontein en onze activiteiten.

Fietswerkplaats
Klik hier voor meer informatie over de fietswerkplaats.
 
We stellen met veel plezier samen met u een activiteitenprogramma op.

Bezoekers

Ook bezoekers zijn van harte welkom bij De Fontein! U kunt er leuke betaalbare cadeautjes kopen.
En u kunt uw fiets laten repareren bij de fietswerkplaats.

Aanmelden

Voor deelname aan de activiteiten bij De Fontein heeft u een geldige beschikking voor dagbesteding nodig. Wij helpen u graag bij het aanvragen van de beschikking.

Informatie en openingstijden

Wilt u meer informatie of wilt u een keer een dagdeel deelnemen aan activiteiten bij De Fontein dan bent u van harte welkom tijdens de openingstijden. U kunt ook even van te voren bellen.

Om gemakkelijk aan te kunnen sluiten bij de maaltijden tussen de middag in het buurthuis hebben we onze openingstijden aangepast: 10:00- 12:00 uur en 13:30- 15:30 uur.

U vindt ons ook op facebook: RIBW K/AM de Fontein.

Locatie

Wilgenhoflaan 2c
1944 TD Beverwijk

088 - 214 82 73 fonteinteam@ribw-kam.nl

"Met een activiteit bij De Fontein doorbreekt u de dag. Het kan u ook een stapje verder brengen naar bijvoorbeeld (vrijwilligers-)werk."

- Anna