Begeleid zelfstandig wonen Plus in Nieuw-Vennep

In het kleinschalige appartementencomplex wonen 14 mensen, in de leeftijd vanaf 55 jaar. De appartementen liggen naast een zorgcentrum. Er zijn twee winkelcentra in de buurt. Het treinstation is vlakbij en er zijn goede busverbindingen.

Woningen

Het zijn ruim opgezette twee- of driekamerwoningen voor alleenstaanden of samenwonenden/echtparen. Er is een lift. Op de begane grond is een tuin bij de woningen, andere woningen hebben een balkon. Er is een gemeenschappelijke ruimte waar cliënten elkaar kunnen ontmoeten en waar gezamenlijke activiteiten worden georganiseerd. Er is ook een gemeenschappelijke tuin.

Bijzonderheden

Je huurt de woning zelf van woningcorporatie Ymere. Het team van De Noordrand in Nieuw-Vennep zorgt voor de begeleiding. Je krijgt indien nodig extra zorg om zo lang mogelijk in uw eigen woning te kunnen blijven. Vrijwilligers verzorgen in de gemeenschappelijke ruimte een aantal dagen per week een koffiemoment voor de bewoners van de appartementen.

Doelgroep

Zelfstandig wonen met ambulante begeleiding bij De Distelvlinder is bedoeld voor mensen met een zorgtoekenning van de gemeente, met de woonvaardigheden die zelfstandig wonen mogelijk maken.

Aanmelden

Voor aanmelden en recente informatie over wachttijd, ga naar Aanmelding & Advies.

Locatie

Westerdreef 142
2151 BZ Nieuw-Vennep

088-2148530 postbus@ribw-kam.nl