U leidt een bloeiende onderneming én staat midden in de samenleving. U gunt iedereen die wil een kans op een (betaalde) baan, dus ook psychisch kwetsbare mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze trajectcoaches brengen u graag in contact met werkzoekenden die klaar staan om aan de slag te gaan. Zij helpen u met advies op maat en ondersteunen u met begeleiding tot op de werkplek.

Wat doet de trajectcoach?

De trajectcoach is er voor cliënten van RIBW K/AM die iets willen doen voor (vrijwilligers-) werk, scholing en activering. De trajectcoach helpt bij het vinden van passende werkzaamheden. Samen met de cliënt wordt een persoonlijk trajectplan en arbeidsprofiel gemaakt en gaat de trajectcoach op zoek naar een passende werkgever. Naar u!

In gesprek met u wordt verkend wat de mogelijkheden zijn, de taken en verantwoordlijkheden, de werkomgeving en de samenwerking met collega’s.
Samen met u en de kandidaat medewerker kijken we of er een match is.
En of de kandidaat op vrijwillige basis aan de slag gaat, of met een werkervaringsplek, stageplek, of op een andere manier.

De begeleiding is op maat en varieert tot een aantal keren meegaan naar de werkvloer, tot telefonisch contact. Belangrijk is met regelmaat te evalueren met elkaar hoe de werkzaamheden gaan en wat vervolgstappen worden.
Ook kan de trajectcoach helpen bij het regelen van subsidies.

Om wat voor kandidaten gaat het?

RIBW K/AM begeleidt mensen met een psychische of psychiatrische kwetsbaarheid. Mensen die op zoek zijn naar een werkervaringsplek, stageplek of baan. Dat zijn mensen die al langdurig uit het arbeidsproces zijn, of nog in het arbeidsproces zitten en hier begeleiding bij zoeken om dit vol te houden.
Wij brengen u graag in contact met deze werkzoekenden die klaar staan om bij uw bedrijf aan de slag te gaan. Mensen met kwaliteit, doorzettingsvermogen en inzet.

Wat kost het mij als werkgever?

Er worden voor u geen kosten in rekening gebracht voor de inzet van een trajectcoach. Hun inzet wordt betaald vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) via de gemeente.

Interesse?

In elke regio van RIBW K/AM werken trajectcoaches. Meestal hebben zij contact met u opgenomen. Maar als u meer informatie wilt of een plek heeft? Neem dan eens contact op om te praten over de mogelijkheden. Hieronder vindt u hun gegevens.

Contactgegevens Trajectcoaching

Zuid-Kennemerland
Peggy Carbière
Floortje Bon


06 - 51 08 24 71
06 - 15 47 39 86


p.carbiere@ribw-kam.nl

f.bon@ribw-kam.nl

Beschermd wonen Jeugd
Joyce Ditmarsch


06 - 51 94 07 70
 
j.ditmarsch@ribw-kam.nl

De Coda
Ian Franssen

 
06 - 34 49 29 09

 
i.franssen@ribw-kam.nl

Amstelland en de Meerlanden
Ian Franssen
Blazenka Boontjes


06 - 34 49 29 09
06 - 15 21 59 72

i.franssen@ribw-kam.nl

b.boontjes@ribw-kam.nl

De Baron
Joyce Ditmarsch

 
06 - 51 94 07 70
 
j.ditmarsch@ribw-kam.nl

Midden-Kennemerland
Roy Dix


06 - 31 90 72 98

r.dix@ribw-kam.nl

Coördinator team Trajectcoaching
en Activering

Ria van Breukelen

 

06 - 41 34 61 98

 

r.vanbreukelen@ribw-kam.nl

Contactgegevens algemeen 088 - 214 80 00 trajectcoaching@ribw-kam.nl