Je leidt een bloeiende onderneming én staat midden in de samenleving.Je gunt iedereen die wil een kans op een (betaalde) baan, dus ook psychisch kwetsbare mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze trajectcoaches brengen je graag in contact met werkzoekenden die klaar staan om aan de slag te gaan. Zij helpen je met advies op maat en ondersteunen je met begeleiding tot op de werkplek.

Wat doet de trajectcoach?

De trajectcoach is er voor cliënten van RIBW K/AM die iets willen doen voor (vrijwilligers-) werk, scholing en activering. De trajectcoach helpt bij het vinden van passende werkzaamheden. Samen met de cliënt wordt een persoonlijk plan gemaakt en gaat de trajectcoach op zoek naar een passende werkgever. Naar jou!

In gesprek met jou wordt verkend wat de mogelijkheden zijn, de taken en verantwoordlijkheden, de werkomgeving en de samenwerking met collega’s.
Samen met jou en de kandidaat medewerker kijken we of er een match is.
En of de kandidaat op vrijwillige basis aan de slag gaat, of met een werkervaringsplek, stageplek, of op een andere manier.

De begeleiding is op maat en varieert tot een aantal keren meegaan naar de werkvloer, tot telefonisch contact. Belangrijk is met regelmaat te evalueren met elkaar hoe de werkzaamheden gaan en wat vervolgstappen worden.
Ook kan de trajectcoach helpen bij het regelen van subsidies.

Om wat voor kandidaten gaat het?

Het gaat om mensen met een psychische kwetsbaarheid. Mensen die op zoek zijn naar een werkervaringsplek, stageplek of baan. Zij zijn al langdurig uit het arbeidsproces of zitten nog in het arbeidsproces en zoeken hier begeleiding bij om dit vol te houden.
Wij brengen je graag in contact met deze werkzoekenden die klaar staan om bij jouw bedrijf aan de slag te gaan. Mensen met kwaliteit, doorzettingsvermogen en inzet.

Wat kost het mij als werkgever?

Inzet van een trajectcoach kost de werkgever niets. Hun inzet wordt betaald vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) via de gemeente.

Interesse?

In elke regio van RIBW K/AM werken trajectcoaches. Het kan zijn dat ze al contact met je hebben opgenomen. Maar wil je meer informatie of heb je een plek? Neem dan eens contact op om te praten over de mogelijkheden. Hieronder vind je hun gegevens.

Contactgegevens Trajectcoaching

Zuid-Kennemerland
Peggy Carbière
Charlotte Post-Kras


06 - 51 08 24 71
06 - 29 57 13 70


p.carbiere@ribw-kam.nl

c.postkras@ribw-kam.nl

Amstelland en de Meerlanden
Dennis van Beijeren
Sanny Stet
Davinia Wijsman06 - 34 49 29 09
06 - 40 04 67 67
06 - 11 44 55 58
 
 
d.vanbeijeren@ribw-kam.nl
s.stet@ribw-kam.nl
d.wijsman@ribw-kam.nl

Midden-Kennemerland
Sigrid Haag
Irene Ouwehand
Sanny Stet 


06 - 48 40 76 98
06 - 25 16 34 47
06 - 40 04 67 67

s.haag@ribw-kam.nl
i
.ouwehand@ribw-kam.nl
s.stet@ribw-kam.nl

Jongeren/jongvolwassenen 
Sanny Stet (Hoofddorp)
Charlotte Post-Kras (Haarlem)


06 - 40 04 67 67
06 - 29 57 13 70

s.stet@ribw-kam.nl
c.postkras@ribw-kam.nl

Coördinator team Trajectcoaching
en Activering

Davinia Wijsman

 

06 - 11 44 55 58d.wijsman@ribw-kam.nl