RIBW K/AM vindt samenwerking bij begeleiding tussen cliënt, begeleider, familielid en/of naastbetrokkene belangrijk. Daarom is deze klankbordgroep actief. Wij adviseren de Raad van Bestuur en geven onze mening over beleidszaken.

Wij zijn door onze naasten persoonlijk verbonden aan RIBW K/AM en hebben familieleden wonen op diverse locaties, maar zetten ons ook in voor familie en naastbetrokkenen op andere locaties.

Wat doen wij?

  • Als klankbordgroep adviseren wij het bestuur en management en geven onze mening over beleidszaken. Denk aan een reorganisatie,  de communicatie met familie en cliënten, dagbesteding, eigen regie van cliënten en wijzigingen in gemeentelijk beleid.
  • Verder kaarten wij zelf zaken aan waarvan wij denken dat ze anders of beter kunnen,. Maar ook dat wat juist goed gaat. Kortom: alle zaken die voortkomen uit situaties die wij zelf hebben ervaren of gesignaleerd en/of doorgegeven zijn door andere familieleden en naastbetrokkenen.
  • Wij ondersteunen RIBW K/AM bij uitvoeren van het familiebeleid.

Vragen?

Heeft u vragen, wilt u meer informatie, iets met ons delen of één van ons persoonlijk spreken, dan zijn wij te bereiken via e-mail: klankbordgroepfamilie@ribw-kam.nl

Meedoen?

Wilt u de klankbordgroep versterken. U bent van harte welkom!
Ook nu zoeken we nieuwe Klankbordleden. Lees ons profiel

Stuur een mail naar: klankbordgroepfamilie@ribw-kam.nl.

Namens de Klankbordgroep Familie en Naastbetrokkenen,

Hein Koger, Yvonne Grunuveld, Jaap Broekhuizen, Annemieke Dubbelaar