Team Alzette in Heemskerk

Team Alzette begeleidt zeventien cliënten die in huurwoningen aan de Alzette- en Moezelstraat wonen.

Woningen

Verdeeld over zes woningen wonen twee of drie cliënten. Iedere woning bestaat uit een woon-/slaapkamer, een kamer met balkon en een galerijkamer. Douche, toilet en keuken worden met elkaar gedeeld. Beneden in het complex is een box voor fietsen of andere spullen.

Doelgroep

De woningen aan de Alzette- en Moezelstraat zijn bestemd voor cliënten met een stoornis binnen het autistisch spectrum die een door de gemeente afgegeven geldige Wmo-intramurale zorgtoekenning hebben. Voor cliënten die vallen onder het zogenaamde overgangsrecht geldt een Zorgindicatie vanaf ZZP 3C.

Begeleiding

Samen met de cliënten werken we aan het vergroten van de zelfstandigheid. We kijken daarbij naar de individuele behoeftes en mogelijkheden. De begeleiding biedt 24 uursondersteuning. Van 22.00 - 08.00 uur is er een bereikbaarheidsdienst, er is dus altijd iemand bereikbaar voor noodgevallen.

Bijzonderheden

Cliënten kunnen voor activiteiten als schilderen, fietsen repareren, houtbewerking, muziek maken etc. terecht bij dagactiviteitencentrum, De Fontein,

Aanmelden

Ga voor aanmelden en recente informatie over de wachttijd naar Aanmelding & Advies.

Locatie

Duitslandlaan 3
1966 XA Heemskerk

088 - 214 83 00 alzetteteam@ribw-kam.nl