Afscheid en welkom leden raad van toezicht

9 maart 2023

Na een zittingsperiode van acht jaar hebben we afscheid genomen van Timo de Grefte en Herman Tuning, respectievelijk voorzitter en lid van de raad van toezicht van RIBW K/AM en van de commissie kwaliteit en veiligheid. We danken hen voor hun inzet en betrokkenheid, waarbij ze de ontwikkelingen rond Vitaal Verder en de organisatie de afgelopen jaren intensief hebben gevolgd.

Welkom nieuwe leden

Tijdens de vergadering van de raad van toezicht op 8 maart 2023 hebben we drie nieuwe leden verwelkomd.

De nieuwe voorzitter is Gert van den Burg. Gert heeft meer dan dertig jaar ervaring in organisatieadvies, coaching, training, toezicht en interim management. Hij is oprichter/eigenaar, begeleider en coach van het CFO College en CFO Consult. Hij is tevens lid van de remuneratiecommissie.

Johan Stevens is lid van de raad en van de commissie kwaliteit en veiligheid van zorg. Johan staat bekend als een efficiënte en effectieve teamspeler. Hij bekleedde diverse directionele en bestuurlijke functies in het onderwijs en de zorg.

Annemiek Overboom is lid van de raad en de remuneratiecommissie en auditcommissie. Annemiek heeft ruime ervaring als zorgbestuurder en als toezichthouder. Zij is voorzitter van de raad van bestuur van Saffier en draagt als eenhoofdige raad van bestuur de eindverantwoordelijkheid voor Saffier in Den Haag.

We kijken uit naar een goede samenwerking met een deels vernieuwde raad van toezicht.

Evelien Bongers
Bestuurder RIBW K/AM

Plaats een reactie

Plaats reactie