Volle bak bij de Passant tijdens autismeweek

31 maart 2023

Woensdagavond 29 maart tijdens de landelijke Autismeweek was het een mooie volle en vruchtbare avond in autisme-ontmoetingscentrum De Passant in Haarlem!

De bijeenkomst “Alles wat je wilde weten over autisme maar niet durfde te vragen” trok 35 aanwezigen. Ze luisterden naar de verhalen van drie van onze vrijwilligers die over hun autisme vertelden en vragen beantwoordden over wat autisme is en hoe zij het beleven.

Dit leidde tot geanimeerde gesprekken en mooie inzichten. Er waren ook professionals langsgekomen die voor hun werk meer wilden weten over autisme.

Ook vragen over autisme? Heb je autisme? Wil je jezelf en je autisme beter leren kennen? Wil je lotgenoten ontmoeten? Kom dan langs bij De Passant of schrijf je in voor één van onze trainingen! Die trainingen worden ook soms in de regio gegeven, zoals in Beverwijk/Heemskerk.

Kijk voor alle woensdagavonden, alle trainingen, alle koffie-ochtenden en samen eet-momenten en alles wat De Passant nog meer te bieden heeft op Depassant.nl

Wat is De Passant?

'De Passant' is een ontmoetings- en trainingsplek voor mensen met een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie. De Passant werkt voor en mét mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. De Passant bestaat sinds 2009 en is zit in een gezellig pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem. Zie meer informatie op de website van De Passant.

Plaats een reactie

Plaats reactie