'Zelfstandig meedoen in de maatschappij'

22 mei 2023

Wethouder Diana van Loenen maakt kennis met het werkveld van RIBW K/AM en bezocht twee van onze beschermd wonen locaties in Haarlem: Transvaal en De Kemp (jongeren). Ze sprak onder meer met enkele cliënten die daar door ons worden begeleid:

'Ik vind beschermd wonen een belangrijk maatschappelijk thema in onze stad. Ik wil veel bereiken in mijn periode als wethouder: de juiste zorg en daarbij opvang bieden voor onze inwoners die dat nodig hebben. Zodat cliënten weer kunnen uitstromen en zo veel als mogelijk zelfstandig meedoen in de maatschappij.'

----
RIBW K/AM werkt volgens de methodiek Vitaal Versterkend Werken. Daarmee richten we ons op de kracht en mogelijkheden van mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat een betekenisvol leven voor ieder mens anders, maar bereikbaar is.
----

Foto: v.l.n.r.:
Evelien Bongers (bestuurder RIBW K/AM), Pieter Paardekoper (contractmanager, Gemeente Haarlem), Diana van Loenen (Wethouder Werk en Inkomen, Minima, Schulden, Welzijn en Zorg, Gemeente Haarlem), Kitty van Hoorn-van Dam van Hoorn (directeur zorg RIBW K/AM), Olga Slagter-Truijens (strategisch adviseur RIBW K/AM).