Feestelijke opening hoofdkantoor

6 juli 2023

In aanwezigheid van externe genodigden en betrokken collega's opende burgemeester Jos Wienen op 5 juli officieel het nieuwe hoofdkantoor van RIBW K/AM.

Ontmoetingsplek
Evelien Bongers, bestuurder RIBW K/AM, heette alle aanwezigen welkom. Ze gaf aan hoe fijn en belangrijk het is dat we een goede en mooie ontmoetingsplek hebben voor onze medewerkers, de mensen waarmee we samenwerken en waarin daarnaast ook nog ruimte is voor trainen en opleiden. Daarbij sprak ze ook haar waardering uit: ‘onze organisatie draait op deskundige en bevlogen medewerkers die de cliënt centraal zetten.’

Bewondering
Daarna was het woord aan burgemeester Jos Wienen. Hij sprak zijn dankbaarheid en bewondering uit voor de verschillende aspecten van ons werk. Hij gaf daarbij ook aan dat beschermd wonen al lange tijd een speciale plek in zijn hart heeft: “Het is heel mooi dat je mensen de gelegenheid geeft om zoveel mogelijk zelfstandig te wonen”
Met een druk op de rode knop maakte hij de opening officieel. Hiermee startte een door een cliënt van RIBW K/AM zelf geschreven en ingesproken gedicht. Dit maakte veel indruk op de aanwezigen.

Wij bedanken alle aanwezigen voor hun komst en betrokkenheid en onze speciale dank naar cliënt Lotus voor haar prachtige bijdrage.

Foto: Bestuurder Evelien Bongers spreekt haar dank uit richting Jos Wienen en overhandigt hem een ingelijste versie van het gedicht van cliënt ‘Lotus’.

Download volledige publicatie