Onze regio, ons thuis

20 maart 2024

Na 648 dagen kwam op 11 maart het verlossende woord van de definitieve gunning: ik ben ongelooflijk trots op het team van RIBW K/AM dat deze gunning heeft begeleid. En heel blij met het vertrouwen in onze organisatie en haar medewerkers’
Evelien Bongers, bestuurder RIBW K/AM.
 

Samen met betrokken collega’s vierden we dat RIBW K/AM voor minimaal vier jaar gegund is voor Maatschappelijke Opvang en Beschermd wonen. Centrumgemeente Haarlem organiseerde deze aanbesteding namens acht gemeenten: Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Velsen en Zandvoort.

We gaan graag verder met ons mooie werk: het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Met een deskundig team hebben we dit uitstekend overgebracht bij de inschrijving van de aanbesteding. We zetten ons de komende jaren weer met hart en ziel in voor deze doelgroep.


Met dank aan het Appeltaartimperium. Zij weten ons altijd weer te verrassen met de lekkerste ambachtelijk gemaakte appeltaarten! Het appeltaartimperium is een maatschappelijke onderneming, die in de loop der jaren ook meerdere cliënten van ons begeleid hebben bij dagbesteding en re-integratie.