Groen en Doen biedt waardevol werk voor cliënten van RIBW K/AM en kwetsbare burgers. De werkzaamheden die worden uitgevoerd zijn eenvoudige klussen, tuinwerkzaamheden en schilderwerk. Een van de opdrachtgevers is RIBW K/AM. Doelstellingen zijn het ontwikkelen en vergroten van vaardigheden van de deelnemende personen op het gebied van arbeid, kennis van de aangeboden werkzaamheden en het opdoen van praktische (samen-) werkervaring.

Groen en Doen is onderdeel van Werkdag BV en het Buurtbedrijf Haarlem. Zij bieden waardevol werk in het groen en zijn ook actief in de wijk. Hun werk is er voor iedereen die graag iets wil doen maar het nog moeilijk vindt om bij een werkgever aan de slag te gaan. Er wordt gewerkt vanuit Haarlem Noord of Haarlem Oost. Daar wordt ’s ochtends het werk doorgesproken, waarna men gezamenlijk met een werkbegeleider op pad gaat. Cliënten krijgen een reiskosten- en vrijwilligersvergoeding en werkkleding.

Cliënten van RIBW K/AM kunnen zich aanmelden via een van onze trajectcoaches of rechtstreeks via Ineke de Vries, begeleider bij Werkdag BV, via 06-41079135 of e-mail: Ineke.Vries@werkdagbv.nl of via Hendrik Coblijn, begeleider/jobcoach bij Werkdag BV, via 06-55336525 of e-mail: Hendrik.Coblijn@werkdagbv.nl

 

 

 

 

 

Ontwikkelingen

Groen en Doen is onderdeel van Werkdag BV en het Buurtbedrijf Haarlem. Er wordt gewerkt vanuit het buurtcentrum in Haarlem Noord. Hier wordt ’s ochtends het werk doorgesproken, waarna men gezamenlijk met een werkbegeleider op pad gaat. Cliënten krijgen een reiskosten- en vrijwilligersvergoeding en werkkleding.

Als een cliënt zich wil aanmelden kan hij/zij dit via een trajectcoach doen, of zelf contact opnemen met Ineke de Vries, begeleider bij Werkdag BV, via 06 -41 07 91 35 of e-mail: Ineke.Vries@werkdagbv.nl