Groen en Doen biedt waardevol werk voor cliënten van RIBW K/AM en kwetsbare burgers uit het hele werkgebied van RIBW K/AM. De werkzaamheden die worden uitgevoerd zijn eenvoudige klussen, tuinwerkzaamheden en schilderwerk. Een van de opdrachtgevers is RIBW K/AM. Doelstellingen zijn het ontwikkelen en vergroten van vaardigheden van de deelnemende personen op het gebied van arbeid, kennis van de aangeboden werkzaamheden en het opdoen van praktische (samen-) werkervaring.

Ontwikkelingen

In 2019 is Groen en Doen overgenomen door Werkdag BV en het Buurtbedrijf Haarlem. Er wordt gewerkt vanuit het buurtcentrum 'De Sprong’, Prinses Beatrixdreef 6 in Haarlem. Hier wordt ’s ochtends het werk doorgesproken, waarna men gezamenlijk met een werkbegeleider op pad gaat. Cliënten krijgen een reiskosten- en vrijwilligersvergoeding en werkkleding.

Als een cliënt zich wil aanmelden kan hij/zij dit via een trajectcoach doen, of zelf contact opnemen met Hendrik Coblijn via 06 - 55 33 65 25 of e-mail: Hendrik.Coblijn@WerkdagBV.nl