Vacatures Raad van Toezicht - voorzitter

23 juni 2022

Conform het rooster van aftreden ontstaan er op korte termijn twee vacatures voor leden Raad van Toezicht. Tevens zal in verband met persoonlijke omstandigheden een van de huidige leden de werkzaamheden als toezichthouder moeten beëindigen. De aandachtsgebieden hierbij zijn respectievelijk de organisatiebrede bedrijfsvoering, zorginnovatie/kwaliteit en veiligheid en HR/organisatieontwikkeling. De specifieke profielen vormen het uitgangspunt bij de werving- en selectieprocedure van de verschillende aandachtsgebieden.

Een van de kandidaten zal tevens de positie van voorzitter Raad van Toezicht gaan bekleden. Naast de specifieke inhoudelijke kwaliteiten zullen kwalificaties als brede bestuurlijke ervaring, senioriteit en persoonskenmerken bepalend zijn. Enkele specifieke profieleisen voor de positie van voorzitter worden in het betreffende profiel weergegeven.

De wervingsprocedure van de nieuwe voorzitter Raad van Toezicht is inmiddels gestart. Hiervoor is het recruitmentbureau Suur & Company ingeschakeld. De vacature is hier te vinden. 

Plaats een reactie

Plaats reactie